چاپ تامپو
این شیوه چاپ در گروه چاپ های گود قرار می‌گیرد و به دلیل امکانات زیاد و هزینه پایین و عدم محدودیت در تیراژ چاپ در بسیاری از موارد مخصوصا در صنعت و هدایایی تبلیغاتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های این شیوه امکان چاپ، روی مواد مختلف و متنوع هم ازنظر جنس مواد و هم ازنظر شکل هندسی آن‌ها هست بطوریکه با این روش می‌توان بر روی سطح صاف، منحنی،گرد، محدب و حتی کره عمل چاپ را انجام داد.
این روش چاپ  به چند صورت قابل‌اجراست. 
درروش اول باید طرح موردنظر را در محیط گرافیکی فتوشاپ و یا کورل دراو طراحی نمود و بعد روی کاغذ کالک پرینت گرفته و یا فیلم لیتوگرافی تهیه نماییم.
روش دوم  کلیشه سازی تامپو است که  می‌توان از روش لاک مایع و یا لمینت استفاده کرد. طرح موردنظر را روی کلیشه قرار داده و با میز مخصوص UV نور می‌دهیم. سپس طرح را ظاهر کرده و اسید می‌زنیم بعدازآن طرح موردنظر روی کلیشه انتقال پیدا می‌کند.
تامپون یا پد لاستیکی از جنس سیلیکون است که برجستگی ندارد که انتقال دهنده چاپ از کلیشه به کالا است که به سه مدل کلی :نرم-سخت-معمولی دارد. به طور معمول عمر هرکدام از آنها صد هزار ضرب است که باز هم به جنس سیلکون آن بستگی دارد. می توان با تمیز کردن توسط چسب شیشه ای به جای حلال عمر آن ها را افزایش داد.
رنگ‌های صنعتی abs ، pvc ، pp ، tpr و خیلی دیگر از انواع رنگ‌ها قابل‌استفاده در این روش چاپ است. 
چاپ با دو نوع چاپ تامپو دستی یا رومیزی و چاپ تامپو دورنگ قابل انجام است. در این روش چاپ به دلیل فشار پد روی کالا معمولاً برای کالاها فیکچر(قطعه را روی میز دستگاه ثابت نگه می‌دارد و از تکان خوردن آن جلوگیری می‌کند.) ساخته می‌شود ؛ مثلاً برای چاپ لیوان ابتدا داخل لیوان را با فیکچر پرکرده تا در اثر فشار پد تامپو شکل کالا دفورمه (خراب) نشود.
اگر در هنگام چاپ اشتباهی پیش آمد و جای نامناسبی از قطعه به خود رنگ گرفت می‌توان با استفاده از محلول psv  بدون آسیب زدن به قطعه رنگ را پاک کرد. 
این روش برای چاپ ظروف یک‌بارمصرف ، چاپ روی خودکار ، محصولات ارایشی بهداشتی ، قطعات صنعتی ، لوازم‌التحریر ، لوازم ورزشی ، قطعات خودرو ، سر کلیدی و بسیار از موارد دیگر هست

منبع: امیر پرینت